Читај ми!

Neverovatan uspeh

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je ostvaren "neverovatan uspeh" plasmanom u finale Evropskog prvenstva.

"Svi smo više nego presrećni. Ovo je fantastična pobeda ostvarena u jednoj iscrpljujućoj borbi i sa puno želje. Neverovatan uspeh. Još nismo svesni koliko je veliko to što smo se našli u finalu Evropskog prvenstva i to eliminacijom Rusije", kazao je Kolaković novinarima posle pobede u Beču protiv Rusije sa 3:2 u setovima.

"Mnogo toga bih naravno hteo da kažem, ali suština je da ovo moramo što pre da zaboravimo, pošto sutra igramo finale za šta nam treba možda još bolja igra nego danas", dodao je on.

Reprezentativac Srbije Marko Podraščanin ocenio je da je u nedelju "najveća prilika u poslednjih deset godina" da se osvoji zlatna medalja na Evropskom prvenstvu.

"U nedelju je ispred nas najveća prilika u poslednjih deset godina, koliko nemamo zlato, da osvojimo jedno. Moramo mirno i pametno da uđemo u meč. Verujem da smo u ovom trenutku bolji od Italije", dodao je on.

Finale Srbija - Italija igraće se u nedelju od 18.00, dok je u 15.00 meč za treće mesto između Rusije i Poljske.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво