Читај ми!

Odbojkaši u polufinalu

Ivan Miljković je rekao: "Ne očekujte medalju", i javnost možda nije očekivala ništa od odbojkaša, ali "orlovi" su u Beču stigli do polufinala! Sjajnom i borbenom igrom pobedili su Francusku u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sa 3:1.

U najvažnijem meču na Evropskom prvenstvu u Austriji odbojkaši Srbije odigrali su najzrelije. Od samog starta kontrolisali su zbivanja na terenu, čak i kad su Francuzi u prvom setu imali prednost i od četiri poena razlike. Predvođeni sjajnim Miljkovićem "orlovi" su prvi set dobili sa 32:30.

U drugom setu naši odbojkaši nastavili su u istom ritmu i potpuno su poremetili igru Francuza, tako da su stigli do vođstva od 2:0, uz rezultat u ovom delu meča od 25:20.  

Treći set pripao je Francuzima ( 25:23) jer su naši grešili malo više nego u prethodnim setovima, blok nije bio na visini zadatka i protivnik je to iskoristio. Ipak, to nije poremetilo naše odbojkaše koji su u odlučućujem, četvrtom setu, samo ponovili igru iz prva dva seta i sa 26:24 osvojili treći set, ukupno 3:1, i tako se plasirali u polufinale.

Meč se igra u subotu, a protivnik je selekcija Rusije, koja je pobedila Bugarsku sa 3:1.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво