Blokom do pobede

Reprezentacija Srbije savladala je Koreju u poslednjoj utakmici druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu. Koreanke su savladane rezultatom 3:0 (25:17, 25:22, 25:16). Predstoji borba za plasman od 5 do 8 mesta.

Iako su izgubile svaku šansu za polufinale, reprezentativke Srbije pobedom protiv Koreje su izborile borbu za plasman od 5 do 8 mesta, što je pred početak Svetskog prvenstva bio i realan domet naše selekcije.

Ostaje žal ѕa porazima protiv domaćina Japana i selekcije Turske, kada se uzme u obzir da su Koreanke lako savladale Turkinje. To su bili mečevi u kojima smo izgubili polufinale.  

Odličnom igrom, pre svega fantastičnim blokom zaustavljena je Koreja. Iskorišćena je prednost u visini i Koreja je bila nemoćna da se suprotstavi našim odbojkašicama.

Odbojkašicama Srbije predstoji mali odmor, a potom i borba za plasman od 5 do 8 mesta, protivnik će biti poznat kada se budu završile sve utakmice poslednjeg kola druge faze takmičenja.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво