U finalu protiv Bugarske

Odbojkašice Srbije pobedile su Izrael 3:0 (25:20, 25:12, 25:21) u polufinalu završnog turnira Evropske lige u Ankari. Srbija je tako sebi na najbolji način, prokrčila put do odbrane trofeja od prošle godine. Protivnice u finalu biće im odbojkašice Bugarske.

Prvi set je bio jedini uzbudljiviji deo meča. Izraelke su igrale verlo sadržajno ali je Srbija na talasu kvaliteta uz dobar blok uspela da osvoji prvi set 25:20.

Drugi set je odslikao u punoj meri razliku u odbojkaškom umeću a rezultat je ilustrovao istrajnost i koncentrisanost srpskih odbojkašica. Uz dobro kretanje u polju oslonjeno na sjajan blok, slomljen je otpor u potpunosti izraelske reprezentacije.

U trećem setu, oscilacije na mahove u igri naše reprezentacije ohrabrile su Izraelke, međutim, uz dobar servis i koncentrisanu igru, srpske odbojkašice uspele su da se plasiraju u finale u Ankari.

U drugom polufinalu, Bugarska je pobedila Tursku sa 3:2 u setovima, tako da će naše najbolje odbojkašice u finalu igrati upravo protiv Bugarske. Biće to dobra prilika da Srbija odbrani titulu osvojenu prethodne sezone.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво