Kolaković: Rusija favorit

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon plasmana u polufinale Svetske lige, odnosno pobede nad Argentinom u trećen kolu E grupe finalnog turnira u Kordobi, da je naš naredni protivnik Rusija favorit, ali da ćemo upravo zbog toga u meč ući dodatno motivisani.

"Ne možemo u potpunosti da uživamo zbog pobede nad domaćinom turnira, jer već mislimo na polufinale protiv Rusa. Da se ne zavaravamo, oni su apsolutni favoriti, ali nam ta činjenica predstavlja dodatni motiv", naveo je Kolaković.

Selektor našeg tima dodao je da su njegovi izabranici protiv Argentinaca pokazali borbenost i vrhunsku koncentraciju u važnim momentima meča, ali da će za polufinalni okršaj spremiti posebnu taktiku.

"Imamo parvo na snove. Pokazali smo da nam je mesto među četiri najbolje selekcije na turniru i borićemo se najbolje što umemo da izborimo treće uzastopno finale Svetske lige", poručio je Kolaković.

Primač Nikola Kovačević složio se sa selektorom u oceni duela sa Argentincima.

"Igrali smo perfektno i ostvarili naš drugi cilj. Imamo super igru i atmosferu u timu i verujem da i protiv Rusa imamo šansu", zaključio je Kovačević. 

Polufinalni meč Srbija - Rusija igra se večeras od 22.30 sati, dok se u drugom polufinalu noćas u dva časa sastaju branilac titule Brazil i Kuba.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи