Kragujevčani osvojili titulu

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca novi su šampioni Srbije. U plej of seriji Radnički je savlao Crvenu zvezdu sa 3:1 u pobedama.

U četvrtoj utakmici finala plej ofa, koja je odigrana u beogradskim Šumicama, Radnički je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 3:1, po setovima 25:19, 35:33, 22:25, 25:22 i tako stekao nedostižnu prednost u trijumfima od 3:1.

Utakmica je odigrana, pred oko 1.000 gledalaca, a sudili su Goran Gradinski i Boris Kolarević.

Crvena zvezda: Stefanović 1, Jakovljević 6, Ćulafić, Pajić 2, Bojović 11, Koprivica , Milutinović, Mitić, Terzić 12, Dokic 23, Rašić 11, Vujić

Radnički: Petković 3, Jovanović , Radović , Ivović 5, Čupković 37, Ilić 3, Janko Ivović, Čedić, Maksimović 8, Opačić, Pantelic, Stevanović 8.

Odbojkaši Radničkog napravili su brejk u četvrtoj utakmici finalne serije i potpuno zasluženo ostvarili ne samo trijumf u ovoj utakmici, nego su osvojili i drugu titulu državnog prvaka u svojoj istoriji.

Junak utakmice, koja je obilovala sa dosta preokreta i velikim uzbuđenjima bio je Konstatin Čupković, koji je sa 37 poena bio nerešivaenigma za domace igrače.

Trijumfom nad Crvenom zvezdom odbojkaši Radničkog osvojili su drugu uzastopnu šampionsku titulu.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи