Читај ми!

Nova pobeda Srbije, Finci nemoćni protiv čete Nikole Grbića

Odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je novu pobedu na Evropskom prvenstvu. Ekipa Nikole Grbića, u drugom kolu turnira, savladala Finsku sa 3:0 (25:19, 25:15, 25:21). U nedelju od 18, Srbija protiv Rusije.

U drugom kolku Evropskog prvenstva za odbojkaše, reprezentacija Srbije savladala je Finsku sa 3:0 (25:19, 25:15, 25:21).

Za razliku od jučerašnjeg duela protiv Slovačke, kada je mnogo toga škripalo u igri našeg tima, danas su svi segmenti funkcionisali neuporedivo bolje, a rezultat je bila ubedljiva i laka pobeda.

Prijem servisa bio je veoma dobar i u tri seta su naši obojkaši napravili samo četiri greške u tom segmentu, a uz dobar blok, sa osam zaustavljenih napada protivnika na mreži, i standardno efikasan napad, nije bilo bojazni za ishod susreta.

Jedino što će u narednim, prilično težim mečevima, morati da se ispravi jeste servis. Iako je osvojeno šest poena asovima, bilo je 11 servis grešaka, što bi već sutra u duelu protiv Rusije bilo isuviše i moglo bi skupo da nas košta.

Najvažnije je, ipak, da danas nije bilo većih oscijalicija u igri koje bi, kao protiv Slovaka, omogućavale protivniku da osvaja poene u serijama.

Ovom pobedom, reprezentacija Srbije je ispunila prvi cilj, jer je obezbedila plasman u osminu finala, a sutra će protiv Rusije igrati za prvo mesto u grupi, koje obezbeđuje direktan plasman u četvrtfinale.

Ovako je protekao meč:

16.30 - Kraj meča. Srbija je osvojila treći set rezultatom 25:21. Finska nije imala šanse protiv razigrane Srbije, koja će u nedelju igrati protiv Rusije. 

15.50 - Srbija vodi sa 2:0, drugi set je osvojen rezultatom 25:15. Odlična igra srpske reprezentacije, još bolja nego u prvom setu. Siguran servis, raznovrsna igra, deluje da Finci nemaju rešenje.

15.26 - Srbija osvaja prvi set rezultatom 25:19. 

15.00 - Počeo je meč između Srbije i Finske.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво