Odbojkašice Srbije ubedljive i protiv Kenije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je jutros u Komakiju Keniju sa 3:0 (25:11, 25:14, 25:19) i stigla do devete pobede na Svetskom kupu u Japanu, koji je ujedno i prvi kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koje će se naredne godine održati u Rio de Žaneiru.

Selekcija Srbije je bila za klasu bolja od Kenije, tako da je selektor Zoran Terzić pružio šansu svim igračicama, a najefikasnija je bila Jelena Nikolić sa 11 poena.

Pobedom nad reprezentacijom Kenije naše odbojkašice od puta u Rio deli samo još jedna pobeda u pedstojećem meču sa selekciom Argentine

U prethodnih deset kola srpske odbojkašice savladale su SAD, Peru, Alžir, Južnu Koreju, Dominikansku republiku, Rusiju, Japan, Kubu i Keniju a jedini poraz doživele su na startu turnira od kineske selekcije.

Poslednji protivnik izabranicama selektora Zorana Terzića na Svetskom kupu biće reprezentacija Argentine sa kojom se sastaju u nedelju od 07,00 časova po našem vremenu.

Na Svetskom kupu u Japanu učestvuje 12 reprezentacija, a dve prvoplasirane steći će direktno pravo učešća na Igrama u Brazilu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво