Читај ми!

Terzić: Pokušaćemo da održimo kontinuitet

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić zadovoljan je dosadašnjim igrama i nada se da će se taj kontinuitet održati i u drugom delu Svetskog kupa u Japanu, počev od meča protiv Dominikanske Republike.

"Zadovoljni smo kako ekipa igra do sada i nadamo se da ćemo u narednom ciklusu od tri utakmice ponoviti dobre igre", rekao je Terzić. On je s respektom komentarisao sutrašnjeg protivnika, Dominikansku Republiku.

"One mogu da odugraju izuzetno, nikada ne znaš kada će odigrati na najboljem nivou, ali je činjenica da nemaju kontinuitet. Fizičke predispozicije su im vrhunske, ali im tehnika nije jača strana, zato ćemo upravo te njihove mane pokušati da iskoristimo", rekao je Terzić.

Srbija igra protiv Dominikanske Republike u drugoj nrundi Svetskog kupa u nedelju od 5 sati po srednjoevropskom vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи