Grbić: Igrači umorni od putovanja, sve pohvale za trud

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da je zadovoljan igrom njegovih izabranika protiv Australije i dodao da je primetan umor igrača.

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Australije sa 2:3, u setovima 22:25, 25:22, 25:13, 21:25 i 12:15 u drugoj, poslednjoj utakmici šestog vikenda Grupe A Prve divizije Svetske lige.

"Šteta, mislim da smo i u petom setu imali šansu da pobedimo, jako dobro smo počeli, ali nismo iskoristili neke šanse. Momci su odigrali odlično, s obzirom na to da smo imali samo jedan trening i da je ovo prvi put da igraju dva meča za dva dana. Postalo je očigledno da su umorni", rekao je Grbić, a prenosi Odbojkaški savez Srbije.

"Važno je da smo u ovom meču, koji za nas nije imao rezultatski značaj, borili od početka do kraja. Rezultat je realan. Teško je motivisati ekipu kada su glavom već negde drugde", kazao je Grbić.

Srbija je i pre ovog meča obezbedila plasman na završni turnir u Rio de Žaneiru, koji će se održati od 15. do 19. jula.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво