Novi Sad grad odbojke

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući igrače i stručni štab OK Vojvodina, koji je pre pet dana prvi put u istoriji srpske klupske odbojke osvojio evropski trofej - Kup izazivača. Vučević je tom prilikom rekao da je Novi Sad "uvek bio, da jeste i da će biti grad odbojke".

Miloš Vučević je čestitao odbojkašima na sjajnom rezultatu, istakavši da taj uspeh i nije najbolje medijski ispraćen.

"Pojedini mediji su morali mnogo veći značaj da daju ovom uspehu jer je to najveći klupski rezultat u istoriji srpske odbojke", rekao je Vučević.

On je kazao da je ponosan što je imao priliku da u nekoliko prethodnih dana primi nekoliko pojedinaca i kolektiva koji su, svako u svom domenu, napravili međunarodno značajne rezultate i tako na najlepši način promovisali svoj grad.

Na prijemu odbojkaša bila je i učenica gimnacije Jovan Jovanović Zmaj Jovana Kondić, koja je prošle nedelje u Moskvi na velikom Internacionalnom sajmu inovacija osvojila čak tri zlatne medalje.

Jovana je tokom jučerašnjeg prijema kod gradonačelnika izrazila želju da dočeka odbojaške koji su joj najomiljeniji među sportistima.

Potpredsednik Upravnog odbora OK Vojvodina Vladimir Šiška rekao je da su za taj veliki uspeh najzaslužniji igrači.

Oni su, kako je kazao, na delu pokazali da i sa neuporedivo manjim budžetima klubovi mogu stići do velikih rezultata.

"Ukoliko i u narednoj godini zadržimo isti igrački kadar, siguran sam da ćemo opet imati značajnu ulogu u međunarodnim takmičenjima, pa naravno, i u domaćem šampionatu", rekao je Šiška.

Vojvodina je u finalu Kupa izazivača u dvomeču savladala portugalsku Benfiku iz Lisabona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи