Читај ми!

Odbojkaši i odbojkašice dobili protivnike

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije će se na prvim Evropskim igramabiti u grupi sa Poljacima i Francuzima. Naše odbojkašice u grupi sa Riskinjama i nemicama. EI održaće se u junu u Bakuu.

Naši odbojkaši će se takmičiti u Grupi A sa selekcijama Azerbejdžana, Poljske, Francuske, Finske i Turske. U Grupi B se nalaze Rusija, Italija, Bugarska, Nemačka, Belgija i Slovačka.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće u grupi B sa Rusijom, Nemačkom, Holandijom, Hrvatskom i Bugarskom. U Grupi A će se takmičiti Azerbejdžan, Italija, Turska, Poljska, Belgija i Rumunija.

Evropske igre će se održati se od 12. do 28. juna u Bakuu, a sastavi grupa su određeni na osnovu CEV rang liste, po sistemu "serpentine". Plasman u četvrtfinale izboriće po četiri selekcije iz obe grupe.

U četvrtfinalu će se sastati pobednici grupa sa četvrtoplasiranim selekcijama iz druge grupe, dok će se ostali parovi četvrtfinala dobiti žrebom. Naime, drugoplasirana ekipa iz A grupe će u četvrtfinalu igrati protiv trećeplasirane reprezentacije iz A ili B grupe, što će biti određeno žrebom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи