Читај ми!

Grbić: Grupa za maksimalno poštovanje

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić ocenio je da dobijena grupa za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Bugarskoj i Italiji zaslužuje maksimalno poštovanje i da će utakmica sa Rusima odlučivati o prvom mestu u grupi.

"Mislim da je naša grupa apsolutno za 'respekt'. Dobili smo jednog izuzetnog jakog protivnika - Rusiju, kao i dve ekipe koje su za svako poštovanje, jer ukoliko ne igraš dobro rizikujes protiv bilo koje ekipe", rekao je Grbić.

Srbija će u Grupi D na EP igrati protiv selekcija Rusije, Slovačke i Finske određeno je žrebom u Sofiji.

"Takođe, raspored je veoma dobar, jer poslednji meč igramo sa Rusima, tako da ćemo polako, korak po korak ići ka težem protivniku. Mislim da će utakmica sa Rusima odlučiti ko će biti prvi u grupi", kazao je on.

Grbić je dodao da je mnogo bitnije da njegova ekipa igra dobro, nego sam kvalitet protivnika.

"U daljem toku prvesntva, to protiv koga ćemo da igramo i s kim ćemo se u ukrstiti, sve je to nagađanje. Mnogo je bitnije, veći značaj ima kvalitet naše igre, nego protivnik protiv koga igramo", kazao je Grbić.

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Dragan Stanković ocenio je da protivnici u grupnoj fazi takmičenja nisu preterano jaki.

"Grupa i nije previše jaka, ali opet nije na odmet igrati oprezno. Ne treba na Ruse trošiti reči. Oni su glavni favorit na celom šampionatu. Protiv Finaca smo stalno imali teške mečeve u poslednje vreme i nešto nam ne leže, neugodan su protivnik, dok je Slovačka ekipa koja želi da namuči sve svoje protivnike", kazao je Stanković.

Evropsko prvenstvo 2015. godine u Bugarskoj i Italiji održaće se od 9. do 18. oktobra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара