Читај ми!

Partizan dobio prvi večiti derbi u 2015.

dbojkaši Partizana savladali su u Beogradu ekipu gradskog rivala Crvene zvezde sa 3:1 u setovima (25:21, 25:22, 19:25, 25:10), u derbi utakmici 11. kola Superlige Srbije.

Partizan je dobio prvi večiti derbi u 2015. godini. Crno-beli su nastavili pobednički niz, slavili su i 11. put u isto toliko mečeva od početka sezone, a ujedno su se osamili na liderskoj poziciji, sa tri boda viška upravo u odnosu na Crvenu zvezdu.

Sa izvanrednim Nikolom Mijailovićem, koji se vratio posle osam meseci na teren, Partizan je u ovom trenutku bio prejak za večitog rivala. Od starta su crno-beli nametnuli ritam, kontrolisali su igru i rezultat, dok je Zvezda samo na momente pružala otpor, nedovoljno da ugrozi rivala.

Tek u trećem periodu Zvezda je igrala onako kako ume. Top je rezultiralo brzim vođstvom (8:3), nedugo potom bilo je i „plus šest" za crveno-bele (12:6). Partizan ipak nije uspeo da ozbiljnije ugrozi Zvezdu u ovom setu - 25:19.
 
Ali, u četvrtom periodu nije bilo nikakve dileme. Crno-beli su brzo stekli veliku razliku (16:5), pa je već tada bilo jasno da će osvojiti sva tri boda i po drugi put u sezoni savladati večitog rivala. To se ubrzo i dogodilo, a crveno-beli su jedva stigli da osvoje dvocifren broj poena - 25:10. 

U ostalim utakmicama 11 kola sastaju se Radnički Kragujevac - Đerdap (subota), Novi Pazar Junior - Mladi radnik (ponedeljak), Spartak Ljig - Inđija (sreda), a meč između Ribnice i Vojvodine odložen za 27. januar.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво