Strpljivo do pobede

Igrali smo sa puno koncentracije i energije, što je jako bitno za ovakve mečeve. Pokazalo se da je svaki meč za nas kvalifikacioni. Bili smo strpljivi, igrali kvalitetno i pokazali zavidan odnos. Raduje me ova igra pred naredne mečeve, već sutrašnji meč protiv Portorika će biti važan kao i ovaj današnji, rekao je selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković.

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković rekao je da je ekipa u pobedi nad Australijom odigrala strpljivo i pokazala da će u završnici kvalifikacija za Olimpijske igre podići formu na još viši nivo.

Odbojkaši Srbije su jutros na turniru u Tokiju savladali Australiju sa 3:0 i značajno se približili plasmanu na OI.

"Igrali smo sa puno koncentracije i energije, što je jako bitno za ovakve mečeve. Pokazalo se da je svaki meč za nas kvalifikacioni. Bili smo strpljivi, igrali kvalitetno i pokazali zavidan odnos. Raduje me ova igra pred naredne mečeve, već sutrašnji meč protiv Portorika će biti važan kao i ovaj današnji", rekao je Kolaković posle meča.

Srbija u dosadašnjem toku turnira ima maksimalan učinak od četiri pobede.

"Znali smo da ćemo se ovom pobedom osamiti na prvom mestu. Super smo igrali u svim elementima, zatvorili smo njihova dva najbolja napadača. Ovo je veoma značajno, sa sutrašnjom pobedom London je jako blizu", rekao je srednji bloker Marko Podraščanin.

Njegov kolega Dragan Stanković kazao je da je cela ekipa bila svesna šta nosi meč sa Australijom.

"Ostali smo usamljeni na čelu. Imamo još tri meča, od kojih su dva nešto lakša. Moramo da spustimo loptu i sačekamo da se turnir završi. Nadam se da ćemo i stura protiv Portorika završiti posao u tri seta", zaključio je Stanković.

Utakmica petog kola kvalifikacionog olimpijskog turnira Srbija - Portoriko igra se sutra od 6.30 po našem vremenu u Tokiju.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво