Читај ми!

Prvih 500 pobeda

Pobedom nad Italijanima Simoneom Bolelijem i Fabijom Fonjinijem sa 2:1 u setovima, u dublu sa Majklom Ljodrom na turniru u Šangaju, naš teniser Nenad Zimonjić ostvario je i jedinstveni lični rezultar – 500. pobedu u karijeri.

Nakon pobede, direktor Mastersa u Šangaju Majkl Levano uručio je tortu Zimonjiću povodom tog jubileja. Već godinama, on je jedan od najboljih dubl igrača sveta sa 500 pobeda i 253 poraza, uz 42 titule.

"Zaista veoma lepo dostignuće. Morate da poštujete svaku pobedu u svakom takmičenju, tako da je to što sam stigao do 500. pobede zaista neverovatno. Moram da zahvalim svim svojim partnerima", rekao je Zimonjić. 

Na pitanje kakvu važnost jubilej ima u njegovoj karijeri – imajući u vidu da je Zimonjić osvajač tri grend slema, jednog Dejvis kupa i da je na prvom mestu u dublu na ATP listi – srpski teniser je rekao da su mu svi prethodni uspesi pomogli da stigne do tog jubileja.

"Ukoliko se ne stavite u poziciju da osvajate titule, nećete ni zabeležiti puno pobeda. Imao sam sreće da osvajam trofeje na grend slemu, završnom Mastersu, na Mastersu serije 1000 i u Dejvis kupu, i upravo to mi je pomoglo da stignem do ovog jubileja."

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара