Ana nemoćna

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u prvom kolu turnira u Štutgartu od Poljakinje Agnješke Radvanske sa 2:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:4.

Ana je tako eliminisana sa ovog turnira. Agnješka Radvanska peti je  nosilac na turniru u Štutgartu.

Ivanovićeva je pružila solidan otpor osmoj teniserki sveta. Prvi set je izgubila u taj brejku sa 4:7, pošto je prethodno nadoknadila brejk zaostatka. U drugom setu je vodila sa 3:1, ali je ispustila prednost i na kraju izgubila posle sat i 47 minuta igre.

Radvanska je Ivanovićevu eliminisala i na prethodnom WTA turniru na kome je učestvovala srpska teniserka - Mastersu u Majamiju.

Ivanovićeva je takmičenje u Majamiju završila u drugom kolu, pošto je prethodno prekinula niz od četiri uzastopna poraza što joj se desilo prvi put u profesionalnoj karijeri.

Ukupno je Radvanska pobedila na tri od šest duela sa Ivanovićevom, 57. teniserkom sveta. Poslednja tri njihova duela Ivanovićeva je izgubila.

Radvanska će u narednom kolu turnira u Štutgartu, čiji nagradni fond iznosi 700.000 dolara, igrati sa 20. teniserkom sveta Šahar Per iz Izraela.

Ana je u dublu već ispala nakon što je u paru sa Andreom Petković izgubila od britansko-američke kombinacije Sara Borvel i Rakel Kops-Džons - 7:5, 3:6, 10:6.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво