Zimonjić trenira u Beogradu s longetom

Teniser Srbije Nenad Zimonjić trenira u Beogradu iako mu povređena leva ruka još nije izlečena.

"Ruka je dobro, ali nije potpuno zalečena. Trebaće još neke tri i po nedelje dok se potpuno ne zaceli, a do tada ću nositi longetu sa kojom mogu da igram", rekao je Zimonjić na terenu sportskog centra "Olimp".

Teniser će još sutra trenirati, a onda putuje za Toronto, zatim Sinsinati u SAD i na kraju za Peking, na Olimpijske igre.

Zimonjić se strpljivo potpisivao i smešio i pitao decu kako i koliko treniraju.

"Prvi put treniram ovde i lepo je sređeno, ali nisam ovo očekivao", kazao je nasmejani reprezentativac o velikom interesovanju koje je izazvao. "Ne smeta mi nimalo, štaviše. Treba imati strpljenja za tu decu i nove generacije tenisera i treba ih podržati", rekao je Zimonjić koji će u Pekingu igrati u dublu sa najboljim singl igračem Srbije Novakom Đokovićem.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво