Читај ми!

Novak: Ovo je bio izazovan meč, nikada nije lako igrati sa Hurkačem

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je imao težak meč protiv Poljaka Huberta Hurkača u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju.

Đoković se plasirao u polufinale turnira u Dubaiju, pošto je savladao Hurkača 6:3, 7:5. Najbolji teniser sveta je do 20. vezane pobede stigao posle sat i 23 minuta.

"Ovo je bio izazovan meč, nikad nije lako igrati sa njim. Jedan je od najboljih momaka na ATP Turu. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Ima definitivno jedan od najboljih servisa. U drugom setu do 11. gema nisam imao šanse, lako je dobijao gemove, a onda sam uspeo da vežem nekoliko dobrih servisa. Našao sam i ja ritam na servisu i to mi je dosta pomoglo. Nije nas mnogo toga razdvajalo u ovom meču, ali sam zadovoljan kako sam odigrao", izjavio je Đoković po završetku meča.

Novak je potom zahvalio navijačima na podršci.

"Poštujem svakoga, na svakom turniru, bez navijača ne bi mogli da igramo na ovakvom nivou. Najveći turniri poput ovog ne bi postojali bez publike. Hoću da im se zahvalim, posebno onim najmlađim. Mnogo ih je ovde, to je uživanje videti, posebno kako dolaze i kako žele da igraju tenis. Trudimo se da ih inspirišemo i motivišemo", zaključio je Đoković.

Srpski teniser će u petak u polufinalu turnira u Dubaiju igrati sa pobednikom meča između Rusa Danila Medvedeva i Hrvata Borne Ćorića.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво