Đoković protiv Kuakoa za treće kolo Australijan opena

Novak Đoković protiv malo poznatog Francuza Enca Kuakoa igra meč drugog kola na Australijan openu. Meč počinje oko 9.00 časova po srednjoevropskom vremenu na "Rod Lejver areni", a tekstualni prenos meča možete pratiti na našem portalu.

Novak Đoković u Melburnu juri svoj 22. grend slem trofej, a drugi protivnik na Australijan openu je malo poznati Francuz Enco Kuako.

Novak je u prvom kolu ubedljivo savladao Španca Roberta Karbaljesa Baenu i pokazao da je spreman za svoj omiljeni turnir, uprkos povredi butine koja ga muči već nedelju dana.

Kuako je uspešno prebrodio tri kola kvalifikacija na Ozi openu, a onda u prvom kolu savladao Bolivijca Uga Delijena sa ubedljivih 3:0.

Srpski tenier je apsolutni favorit protiv 191. igrača na ATP listi, na Novakovoj strani su kvalitet i iskustvo igranja na velikim turnirima.

Dodatni motiv Đokoviću je i rana eliminacija Rafaela Nadala sa turnira, pa će najbolji srpski teniser imati lakši put ka trofeju, koji je već osvajao devet puta u karijeri.

Duel Đokovića i Kuakoa predviđen je kao prvi u večernjem terminu na "Rod Lejver areni", što znači da bi trebalo da počne po programu, oko 9.00 časova po srednjoevropskom vremenu.

Kretanje rezultata i tekstualni prenos meča možete pratiti na našem portalu.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво