Читај ми!

Đoković: Da mogu da izaberem jedan teren, to bi uvek bila Rod Lejver arena

Najbolji srpski teniser Novak Đoković istakao je nakon pobede u prvom kolu Australijan opena da je srećan što se vratio u Australiju, na teren na kojem je napravio najveće uspehe u karijeri.

Novak Đoković je rutinski savladao Roberta Karbaljesa Baenu sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:0) u prvom kolu Australijan opena, a nakon meča na "Rod Lejver areni" zahvalio je navijačima koji su ga dočekali ovacijama i ostali do kasno da pogledaju ceo meč.

"Hvala svima što su ostali do kasno i što su me lepo dočekali. Srećan sam što sam se vratio u Australiju, što sam se vratio na teren na kojem sam napravio najveće uspehe u karijeri. Ovaj teren je definitivno najposebniji u mom životu", istakao je Đoković.

Objasnio je da na "Rod Lejver areni" oseća veliko samopouzdanje.

"Što više pobeđujete na nekom terenu, osećate sve veće samopouzdanje svaki sledeći put kada stanete na njega. Imao sam sreće da mnogo puta pobedim ovde, pogotovo u večernjem terminu. Da mogu da izaberem jedan teren i uslove, to bi uvek bila 'Rod Lejver arena'", naglasio je Đoković.

Istakao je da je veoma zadovoljan kako je igrao u trećem setu.

"Nisam mu dao mnogo šanse sa osnovne linije, dobro sam servirao. U drugom setu je bilo uspona i padova. Priznanje za njega što se borio, odličan je momak, često treniramo zajedno u Španiji. Ovo je njegov prvi meč na ovom stadionu i zaslužio je veliki aplauz", pohvalio je Đoković protivnika.

Posebno je pozdravio svoje roditelje, koji ga prvi put posle 15 godina uživo gledaju i bodre na Australijan openu.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво