Читај ми!

Muke za organizatore Australijan opena - 21 meč pomeren za sredu

Program drugog dana Australijan opena dva puta je prekidan – prvo zbog prevelikih vrućina, a onda i zbog kiše, pa je za sredu pomeren 21 meč, od kojih su neki započeti, ali ima i onih koji će se igrati od prvog poena.

Organizatori Australijan opena susreli su se već drugog dana takmičenja sa velikim izazovima zbog vremenskih prilika u Melburnu.

Program na teniskom kompleksu u Melburnu prekidan je u utorak nekoliko puta, zbog čega je na kraju dana 21 meč pomeren za sredu. Neki su započeti, ali mnogo je i onih koji će se igrati od prvog poen.

Mečevi su danas prvo prekinuti zbog velike vrućine, da bi nekoliko časova kasnije kiša naterala tenisere i teniserke da se povuku sa terena.

U sredu počinje i takmičenje u dublu, što će organizatorima dodatno zakomplikovati pravljenje rasporeda na već zauzetim terenima. 

Program je ispoštovan samo na najvećim stadionima, odnosno terenima koji su pokriveni krovom, gde su odigrani svi mečevi uključujući trijumf Marija nad Beretinijem, kao i tesnu pobedu Zvereva nad 103. igračem sveta.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković svoj prvi meč odigrao je na "Rod Lejver areni", koja je pokrivena krovom, a bez većih problema savladao je Španca Roberta Karbaljesa Baenu.

U drugo kolo Australijan opena plasirao se Laslo Đere, dok su poraze doživeli Miomir Kecmanović od Nikolasa Harija, kao i Filip Krajinović od Holgera Runea.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво