Читај ми!

Goran Bubanj: Novak koristi pozitivnu energiju koja se pojavila u publici

Teniski trener Goran Bubanj, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, prokomentarisao je atmosferu na predstojećem Australija openu, egzibicioni meč Novaka Đokovića sa Nikom Kirjosom, buduće suparnike i formu najboljeg tenisera Srbije.

Na početku razgovora konstatovano je da su nemili događaji sa nevoljama i deportacijom Novaka iz Australije obeležili početak prošle godine i sezone, a da je sadašnja situacija neuporedivo drugačija.

"Ne mislim da je zaboravio sve to što se prošle godine dešavalo. To je svakako ostavilo dubokog traga. Način kako je tretiran prošle godine ne može tek tako da se zaboravi. Naravno da je njegov cilj da to ostavi po strani i koristi pozitivnu energiju koja se pojavila u publici.", rekao je Bubanj.

Goran Bubanj je prokomentarisao i Đokovićev egzibicioni meč sa Nikom Kirjosom.

"Egzibicija nema taj takmičarski naboj, a oni se trude da zabave publiku. A ispostavilo se da, iako su Novak i Kirjos ranija imali nesuglasica, on je bio jedan od momaka koji su mu pružili maksimalnu podršku u Australiji."

Novak prvi meč igra u utorak protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene koji je 75. igrač sveta, a Bubanj je naglasio da je svaki prvi meč vrlo zahtevan ali i istakao da je Novak favorit za osvajanje titule.

"Treba imati u vidu da turnir traje dve nedelje. Svako prvo kolo je uvek teško. Nezavisno od toga ko je protivnik, vrlo je nezgodno. Ali Novak je u dobroj formi i ne bi trebalo da bude problema.Jasno je da je Novak glavni favorit da osvoji titulu. Ali tu ima dosta igrača koji to mogu da mu poremete i nije sve tako jednostavno kao što izgleda." rekao je Goran Bubanj.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво