Читај ми!

Đoković protiv Medvedeva na putu ka šestoj tituli Završnog turnira

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Rusa Danila Medvedeva meč trećeg kola "Crvene grupe" na Završnom turniru. Duel u Torinu počinje u 14 časova, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.

Naš najbolji teniser je u prva dva kola ubedljivo nadigrao Grka Stefanosa Cicipasa i Rusa Andreja Rubljova čime je praktično već obezbedio prvo mesto u grupi i polasman u polufinale Završnog turnira, pa današnji meč neće imati rezultatski značaj.

Na drugoj strani Danil Medvedev, trenutno peti na listi svetskih tenisera, posle dva poraza je poslednji u grupi i nema nikakve šanse za plasman u dalje nadmetanje.

Đoković i Medvedev se odlično poznaju i odigrali su 11 međusobnih duela u karijeri, a Srbin vodi sa 7:4 u pobedama.

U polufinalnom duelu Novak Đoković će se sastati sa Tejlorom Fricom koji je savladao Ože-Alijasima sa 2:1 (7:6, 6:7, 6:2).

U drugom polufinalu sastaće se pobednik "Zelene grupe" Kasper Rud i drugoplasirani iz "Crvene grupe" o čemu će u duelu od 21 čas odlučiti Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov.

Duel Novaka Đokovića i Danila Medvedeva u trećem kolu "Crvene grupe" počinje u 14 časova, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво