Читај ми!

Nadal: Drago mi je što će Đoković igrati u Melburnu

Srećan sam što će Novak Đoković igrati u Australiji, to je dobro za njega, turnir, navijače. Uvek sam govorio da je za naš sport najbolje kada su najbolji na terenu, izjavio je Rafael Nadal.

Španski teniser je prošle godine osvojio trofej u Melburnu, a nakon meča sa Kasperom Rudom na završnom mastersu u Torinu Nadal je rekao da mu je drago što će Đoković opet igrati na Australijan openu.

"Sve što se dešavalo prošle godine nije bilo dobro za naš sport. To je sada prošlost. Rodžer ne igra više, ja sam propuštao gren slemove zbog povreda, Novaka nije bilo u Australiji i Americi. Dobro je što će sada igrati", zaključio je Nadal.

Ministarstvo za imigracije Australije izdalo je saopštenje o odluci ministra Endrjua Džajlsa da preinači odluku svog prethodnika o ukidanju privremene vize Novaku Đokoviću u januaru ove godine. Tako se najboljem srpskom teniseru automatski briše trogodišnja zabrana ulaska u Australiju, pa će definitivno početkom naredne godine moći da zaigra na Australijan openu.

Nadal je pobedom nad Rudom, 2:0 u Torinu završio tenisku sezonu, s obzirom na to da je ranije ostao bez šanse za plasman u polufinale turnira.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара