Читај ми!

Đoković: Momentum je bio na mojoj strani, neverovatno sam igrao

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je protiv Andreja Rubljova igrao jedan od najboljih mečeva ove godine, takođe je izjavio da je jako srećan što se vraća na Australijan open.

Đoković je pobedivši Rubljova u dva seta (6:4, 6:1) obezbedio plasman u polufinale turnira u Torinu. Srpski teniser je u prvom kolu bio bolji od Stefanosa Cicipasa, takođe sa 2:0 u setovima.

"Igrao sam dobro, to je bio jedan od najboljih mečeva u godini. Andrej je težak protivnik, pronašao sam prave odluke u pravim trenucima. Igrali smo mnogo dugih relija, napravio sam sjajan ritern na set lopti. Malo je pao energetski u drugom setu, momentum je bio na mojoj strani. Sve u svemu, neverovatna partija danas", rekao je Đoković po završetku meča.

U petak, Novak Đoković igraće protiv Danila Medvedova.

"Drago mi je da sam prošao. Pritisak za pobedom je uvek prisutan. Izaći ću sa nadom da mogu da pobedim Medvedeva. Biće sjajna bitka. Probaću da udaram lopticu dobro. Iako sam obezbedio polufinale, fokus je na svakom meču",izjavio je najbolji srpski teniser.

U drugom meču drugog kola "Crvene grupe" večeras će igrati Medvedev i Cicipas. Ukoliko Cicipas trijumfuje, Đoković će bez obzira na ishod njegovog meča sa Medvedevom grupnu fazu završiti na prvoj poziciji.

Trenutno osmi teniser sveta govorio je o odluci Australijskih vlasti da mu dozvole ulazak u zemlju. 

"Naravno da sam bio veoma srećan juče kada sam primio vest da ću igrati u Australiji. Osetio sam olakšanje znajući kroz šta smo moji ljudi i ja prošli ove godine u Australiji i posle svega toga", zaključio je Đoković.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво