Читај ми!

Nadal nije imao snage, Fric bolji od Španca u meču Zelene grupe

Amerikanac Tejlor Fric savladao je Španca Rafaela Nadala sa 2:0 po setovima 7:6, 6:1 u meču Zelene grupe na završnom turniru u Torinu. U drugom kolu grupe u utorak igraju Fric i Rud, kao i Nadal i Ože-Alijasim.

Fric je priredio prvo iznenađenje na završnom turniru. Sjajnom igrom savladao je Nadala, koji nije imao rešenja za igru rivala. Dovoljan je podatak da Španac nije uspeo da izbori niti ednu brejk priliku na meču.

Velika borba u prvom setu. Fric je konstantno pritiskao servis Nadala. U trećem gemu je ispustio jednu brejk priliku. U sedmom Nadal se susreo sa dve vezane brejk lopte, ali je uspeo da se izvuče.

Amerikanac je bio siguran na svoj servis i nije dozvolio Špancu šansu da zapreti. Kako nije bilo brejka prvi set je rešen u taj-brejku.

Fric je nastavio sa sjajnim servisima, a uspeo je da oduzme dva Nadalu i tako rešio ovaj period igre u svoju korist - 7:3.

U drugom setu na terenu je bio samo jedan teniser - Tejlor Fric. Amerikanac je sjajnom igrom u četvrtom gemu oduzeo servis Nadalu. Potom je bio siguran na svoj servis i došao do prednosti od 4:1.

Naredni gem doneo mu je tri brejk prilike, Nadal je uspeo da se izvuče. Fric je bio neumoljiv, osvojio je i četvrtu brejk loptu. Nakon što je Španac propustio gem loptu rival je stigao do pete, koju je iskoristio i stekao dva brejka prednosti.

Potom je Amerikanac bio siguran na svoj servis i tako rešio set i meč u svoju korist - 6:1 u drugom setu.

U drugom kolu Zelene grupe sastaće se pobednici današnjih mečeva Rud i Fric, kao i poraženi Nadal i Ože-Alijasim.

U ponedeljak na programu su mečevi Crvene grupe, od 14.00 igraju Medvedev i Rubljov, a od 21.00 Đoković se sastaje sa Cicipasom.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи