Читај ми!

Rud nadigrao Ože-Alijasima u prvom meču Zelene grupe

Norvežanin Kasper Rud savladao je Feliksa Ože-Alijasima sa 2:0 po setovima 7:6, 6:4 u prvom meču Zelene grupe na završnom turniru u Torinu. U drugom meču grupe sastaju se Nadal i Fric.

Dobar tenis prikazala su dva rivala. Ravnopravan duel u kome je Norvežanin uspeo da iskoristi svoje šanse i trijumfuje. Kanađanin pružio snažan otpor. Prvi set rešen je u taj-brejku. Na meču viđena i iskorišćena jedna brejk prilika i to sredinom drugog seta.

Neizvesno je bilo od samog početka, oba tenisera su čuvala svoj servis. Nije bilo brejk prilika pa je set rešen u taj-brejku. U ovom periodu Rud se bolje snašao tri puta je oduzeo servis rivalu, koji je uspeo da vrati samo jedan mini-brejk. Na kraju 7:4 za Norvežanina.

Slična slika i u drugom setu. Ponovo su rivali bili sigurni na svoj servis, a odlučujući je bio sedmi gem u kome je Rud oduzeo servis protivniku iskoristivši prvu od dve vezane brejk prilike. Do kraja seta i meča nije bilo brejk prilika - 6:4 za Norvežanina.

U drugom meču ove grupe sastaju se Nadal i Fric. U ponedeljak na programu su mečevi Crvene grupe, od 14.00 igraju Medvedev i Rubljov, a od 21.00 Đoković se sastaje sa Cicipasom.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво