Читај ми!

Đere u glavnom žrebu Nur Sultan turnira u Astani

Laslo Đere nadigro Turčina Altug Čelikbilek sa 2:0 po setovima 6:3, 6:4 u poslednjem kolu Kvalifikacija za Nur Sultan turnir i plasirao se u glavni žreb.

Đere se tako pridružio Novaku Đokoviću koji će takođe učestvovati na ovom turniru. Laslu je bilo potrebno 85 minuta da slomi otpor Turčina, koji pružio snažan otpor, stigao do nekoliko brejkova, ali je naš teniser uspeo da u oba seta napravi po jedan više i stigne do zaslužene pobede.

Velika borba u prvom setu. Već na startu meča teniseri su razmeni po jedan brejk. Sredinom ovog perioda još jedna razmena brejkova i rezultat je bio 3:3. Tada naš teniser vezuje tri gema, uz dva brejka, i osvaja prvi set sa 6:3.

Slična slika i u drugom setu. Nastavljena je bespoštedna borba. Đere je u četvrtom gemu uspeo da oduzme servis rivalu, koji je uzvratio u sedmom gemu. U devetom Turčin propušta dve vezane brejk prilike, da bi u narednom gemu Laslo oduzeo servis rivalu i tako stavio tačku na set i meč - 6:4 u drugom setu.

Nur Sultan turnir počinje u ponedeljak. Najbolji srpski teniser Novak Đoković na startu turnira u Astani igraće protiv Čileanca Kristijana Garina. Đere će tokom dana saznati svog rivala u prvom kolu, dok se Miomir Kecmanović sastaje sa Jošihitom Nišiokom.

Izuzetno jak turnir iz serije 500 igra se od 3. do 9. oktobra za nagradni fond od 2,05 miliona dolara.

 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво