Читај ми!

Teniseri Srbije duelom sa Španijom počinju grupnu fazu Dejvis kupa

Dejvis kup tim Srbije nadmetanjem sa timom domaćina Španije u Valensiji od 16 časova počinje takmičenja grupne faze Dejvis kupa Svetske grupe. Tokove mečeva naše selekcije možete pratiti na našem portalu.

Uz selekciju Srbije u okviru Grupe B Svetske grupe takmičenja za plasman u finalnu rundu boriće se domaćin Španija, Kanada i Južna Koreja.

Pod vođstvom selektora Viktora Troickog za plasman Srbije u dalje takmičenje boriće se Miomir Kecmanović (33), Filip Krajinović (41), Laslo Đere (66), Dušan Lajović (92) i Nikola Ćaćić (62. u dublu na ATP listi).

Srpski tim ima četiri igrača u top sto na svetu u singlu, i jednog među top sto igrača u dublu i radi se o jakoj i kompaktnoj ekipi.

Domaćin je ohrabren trijumfom na Ju Es openu njihovog prvog reketa, koji je i najmlađi u istoriji tenisa svetski "broj 1", Karlosa Alkaraza očekuje maksimalan učinak na domaćem terenu.

Dva najbolja tima u svakoj grupi obezbediće nokaut fazu finala Dejvis kupa 2022. a Srbija ukoliko bude prva u Grupi B u četvrtfinalu igraće protiv drugoplasirane ekipe u grupi A. Ako Srbija ostvari drugo mesto u Grupi B u četvrtfinalu igraće protiv prvoplasirane selekcije u Grupi C.

Nadmetanje tenisera Srbije i tima Španije počinje u 16 časova, a tok mečeva možete pratiti na našem portalu.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво