Читај ми!

Đoković: U Parizu uvek dobro igram

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je raspoložen posle ishoda žreba za Rolan Garos iako mu neće biti nimalo lako da ponovi prošlogodišnji uspeh i odbrani titulu. U obraćanju publici posle žreba istakao je da mu je posebno zadovoljstvo što će igrati u Parizu pred sjajnom publikom.

Novak Đoković će na startu Rolan Garosa igrati protiv Japanca Jošihita Nišioke, a u njegovoj polovini žreba su Nadal, Alkaraz i Zverev, ali se najbolji od najboljih nije mnogo ostvrtao na to što mnogi sugerišu da mu neće bili lak put ka trećoj tituli u prestonici Francuske.

"Pariz je jedan od najlepših gradova na svetu. Svakoga dana sam motivisan da igram najbolje što mogu. Ovde uvek dobro igram, uključujući i Bersi. Prošle godine je bilo perfektno, možda i najteže. Igrao sam mečeve u pet setova, koji su trajali više od tri sata. Bilo je teško i emotivno, ali rezultat je bio tu", istakao je Đoković.

Istakao je da mu je publika na Rolan Garosu posebna inspiracija da pruži maksimum.

"Sjajno je videti veliki broj navijača na mečevima kvalifikacija, njihovu emociju i koliko vole ovaj sport. Navijači i njihova energija su razlog što i dalje igram tenis."

Treći grend slem turnir u sezoni počinje 22. maja, a finale je 5. juna.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво