Читај ми!

Đere se namučio protiv Ćorića za plasman u drugo kolo Rima

Laslo Đere savladao Bornu Ćorića iz Hrvatske sa 2:1, po setovima 6:2, 6:7, 6:2 i plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu. Naredni rival našeg tenisera je Švajcarac Sten Vavrinka.

Laslo Đere je posle velike borbe u tri seta uspeo da slomi otpor Ćorića. Nakon što je dobio prvi set, u drugom, posle velike borbe, Ćorić dolazi do izjednačenja nakon taj-brejka. Odlučujući set doneo je dominaciju našeg asa i konačnu pobedu za plasman u drugo kolo.

Na startu meča Hrvat je propustio dve brejk prilike. Već u narednom gemu Đere oduzima servis protivniku i stiže do prednosti. Usledio je miran period meča u kome su oba tenisera lako dobijala svoje servis-gemove.

U sedmom gemu pokušao je da uzvrati Hrvat, u dugačkom gemu Đere je uspeo da spasi tri brejk prilike protivnika. U narednom na servis protivnika Laslo koristi drugu set-loptu za 6:2.

Drugi set je takođe doneo neizvesu borbu. Prvi je do brejka prednosti stigao Ćorić u sedmom gemu. U devetom Hrvat je propustio dve set-lopte na servis našeg tenisera.

Laslo je uzvratio i u narednom vratio brejk. Set je rešen u taj-brejku. U ovom periodu Borna je došao do prednosti koju je zadržao do kraja – 7:3 u taj-brejku.

U odlučujućem setu na terenu je bio samo jedan igrač – naš Laslo Đere. Uz dva brejka ekspresno stiže do 5:1, potom rutinski privodi set i meč kraju – 6:2 u trećem setu.

U drugom kolu rival našeg tenisera biće Sten Vavrika iz Švajcarske.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво