Читај ми!

Lajović i Đere u glavnom žrebu Rima

Srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Đere pobedama u finalnim mečevima kvalifikacija plasirali su se u glavni žreb turnira u Rimu. Lajoviću je Mađar Marton Fučović predao meč pri rezultatu 4:0 u prvom setu, a Đere je nadigrao Bolivijca Huga Delijena sa 2:0 (6:4; 6:2). Srbiju će na terenima u prestonici Italije predstavljati pet tenisera.

Dušan Lajović je odlično počeo meč sa 50. teniserom na listi i već na startu oduzeo dva servisa suparniku stekavši ubedljivu prednost za samo 24 minuta igre.

Odličnu seriju našeg tenisera prekinula je kiša koja je počela da pada u Rimu, pa su svi mečevi na kratko prekinuti.

Po prestanku kiše Mađar Marton Fučović se nije vratio na teren i predao je meč čime je Dušan Lajović obezbedio plasman u glavni žreb turnira u Rimu.

U duelu Đerea i Delijena odvijala se mnogo ravnopravnija borba a naš teniser je u finišu prvog seta uspeo da osvoji brejk za vođstvo od 1:0.

U nastavku je Đere uspeo da načini čak dva brejka i dođe do ubedljive prednosti, ali Bolivijac je uzvratio, pa se učinilo da će se vratiti u meč.

Ipak, Đere uzvraća i trećim brejkom, da bi potom meč sigurno priveo konačnoj pobedi.

Srbiju sada u glavnom žrebu turnira u Rimu predstavljaju petorica tenisera. Filip Krajinović je prošao u drugo kolo, gde je i Novak Đoković, a na turniru učestvuje i Miomir Kecmanović, koga na startu čeka Argentinac Dijego Švarcman.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво