Читај ми!

Ons Žaber od sjaja do očaja i nazad za titulu u Madridu

Tunižanka Ons Žaber savladala je Amerikanku Džesiku Pagulu sa 2:1 po setovima 7:5, 0:6, 6:2 u finalu Madrida i okitila se titulom.

Zanimljiv duel dostojan finala prikazale su rivalke. Publika je mogla da uživa u prikazanoj igri. Bespoštedna borba dve rivalke. Žaber je imala više snage i koncentracije i zasluženo je izašla kao pobednik.

 

Najveća borba vodila se u prvom setu. Nekoliko propuštenih brejk prilika na obe strane da bi prva do brejka stigla Pegula u četvrtom gemu. Usledio je odgovor Žaberove, koja je u sedmom i jedanaestom gemu oduzela servis protivnici, a potom na bila sigurna na svoj servis i tako rešila set - 7:5.

Veliki pad u igri Žaberove u drugom setu. Ništa joj nije polazilo za rukom pa je protivnica redom osvajala gemove i nije dozvolila rivalki da dođe do daha. Pegula drugi set dobija ubedljivo - 6:0.

Kada se očekivalo da će odlučujući set doneti veliku borbu, uloge su zamenjene. Sada je Žaberova dominirala.

Na samom početku seta teniserke su razmenile po jedan brejk. Tunižanka novim brejkom dolazi do prednosti. Potom se raspala igra Amerikanke koja je do kraja meča uspela da osvoji samo jedan gem.

Na kraju 6:2 u trećem setu i titula za Žaber.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара