Читај ми!

Đoković preslišao Hurkača, čeka se Nadal za novi teniski klasik

Novak Đoković savladao Poljaka Hurbeta Hurkača sa 2:0 po setovima 6:3, 6:4 i plasirao se u polufinale Mastersa u Madridu. Naredni rival našeg asa biće bolji iz duela dva Španca – Nadala i Alkazara.

Delovalo je da je Đoković sa pola snage slomio otpor solidnog Hurkača. Poljak nije imao rešenja za igru našeg tenisera, dosta je grešio. Parirao je snažnim servisima, ipak to nije bilo dovoljno da ozbiljnije zapreti, Đoković mu nije dozvolio da osvoji niti jednu brejk priliku na meču. Na kraju Novak je ubedljivo pobedio i plasirao se u polfinale.

Hurkač dosta stegnuto ušao u meč, dosta je grešio. Novak to koristi i u laganom ritmu, uz jedan brejk, dolazi do 3:0.

Potom se razigrao i Poljak, proradio mu je prvi servis, pa je lako osvajao svoj servis gemove. Naše teniser je nastavio u istom ritmu, koncentrisao se na svoj servis i rutinski priveo prvi set kraju - 6:3 u prvom setu.

Đoković je i u drugom setu konstantno pritiskao servis protivnika a, nakon propuštene prilike u prvom gemu, u petom je uspeo da oduzme servis protivniku i stigao do prednosti.

Potom je, kao i u prvom setu, rutinski priveo set i meč kraju. U devetom gemu na servis protvnika Novak je propustio dve vezane set i meč lopte. Potom je na svoj servis stavio tačku na ovaj duel - 6:4. u drugom setu.

Ovako je protekao meč.

Naredni rival našeg asa biće bolji iz drugog četvrtfinala u kome se sastaju Španci - Rafael Nadal i Karlos Alkazar.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво