Читај ми!

Kecmanović posle preokreta poražen u polufinalu Minhena

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Minhenu, pošto je sa 2:1 (2:6, 7:6, 6:4) poražen od Holanđanina Botika van de Zandšulpa.

Kecmanović je odigrao odličan turnir u Minhenu, ali je u polufinalu izgubio od Botika van de Zandšulpa sa 2:1 u setovima, posle preokreta i gotovo tri sata tenisa.

Mladi srpski teniser je protiv Holanđanina izgubio prve setove na turniru i nije smogao snage da se u trećem setu vrati u meč.

Miomir je odmah na startu meča uzeo servis Van de Zandšulpu, koji se brzo revanširao i izjednačio na 2:2. Ipak usledila je serija srpskog tenisera, još dva vezana brejka i prvi set dobijen je rezultatom 6:2.

Drugi set počeo je brejkom holandskog tenisera, koji je vodio 2:0 i 3:1, ali se Kecmanović brzo vratio u igru, oduzeo servis protivniku i došao do egala. Srpski teniser je do kraja drugog seta spasao četiri brejk lopte, došlo se do taj-brejka, gde Holanđanin koristi treću set loptu i dolazi do izjednačenja (7:4).

I u trećem setu Van de Zandšulp je prvi došao do brejka, ali je Kecmanović uzvratio i izjednačio na 3:3. Posle velike borbe i maratonskih poena, ipak je Holanđanin došao do odlučujućeg brejka u desetom gemu, iskoristio drugu meč loptu i igraće u nedeljnom finalu.

Kecmanović je tako propustio da dođe do trećeg finala u karijeri na turnirima iz kategorije 250.

Protivnik Holanđaninu u nedeljnom finalu biće bolji iz duela između Nemca Oskara Otea i mladog Danca Holgera Runea.

ATP turnir u Minhenu igra se za nagradni fond od 534.555 evra.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи