Читај ми!

Đoković za RTS: Sjajan posao i prelepa slika koja je obišla svet

Direktor teniskog turnira Srbija opena Đorđe Đoković sumirao je rezultate proteklog nadmetanja na Dorćolu i gostujući u Jutarnjem programu govorio o predstojećim planovima i šansama za dobijanje licence za organizaciju turnira iz serije 500.

Cela nedelja je prošla od završetka Srbija opena, a priča o velikom teniskom turniru i dalje traje, jer mnogo je rekorda oboreno ove godine, bilo je najviše publike, izuzetni takmičari, mnogo lepih trenutaka…

"Definitivno najbolji segment su pune tribine u nekoliko navrata. Preko 40.000 ljudi koji su ušli u centar na Dorćolu. Prelepa slika koja je obišla ceo svet. Dobili smo sjajne komentare. Imali smo i lepo vreme, za razliku od Barselone koja je bila jako kišovita… Odradili smo dobar posao. Imali sjajne igrače. Neverovatne finaliste, prvog i osmog igrača sveta. Nažalost, nije Novak uspeo da osvoji titulu, ali kada se osvrnemo na nedavna dešavanja, mislim da mu je ovo bila jako pozitivna nedelja", rekao je Đorđe Đoković.

Direktor turnira je istakao da je uz veliko zadovoljstvo svih učesnika i publike jedna od karakteristika dobre organizacije i uspešno sprovedena ekološka akcija da se od dela prodatih ulaznica posade nova stabla. Najavio je nove slične i humanitarne akcije koje će organizovati i narednih godina.

Mlađi Đoković govorio je o vrlo specifičnom emotivnom odnosu u kome kao direktor turnira na jednoj strani mora biti neutralan prema svim učesnicima, a na drugoj strani ne može obuzdati emocije prema starijem bratu.

Đorđe Đoković je istakao da je tim trenutno u pregovorima za otkup licence za organizaciju turnira iz serije 500.

"Trenutno su u toku pregovori da otkupimo licencu. Ponuda je na stolu. Iskreno se nadamo da ćemo do kraja maja imati konkretan odgovor i biti korak bliže", zaključio je Đoković.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи