Читај ми!

Karenjo Busta nadigrao Krajinovića u prvom meču Španije i Srbije

Trenutno dvadeseti igrač na svetskoj listi Pablo Karenjo Busta savlado je Filipa Krajinovića sa 2:0 u prvom meču trećeg kola grupe A na ATP kupu u Sidneju. Ovim porazom reprezentacija Srbije je ostala i bez teoretskih šansi za osvajanje prvog mesta u grupi i plasmana u polufinale.

 

Za osvajanje prvog mesta u grupi i plasman u polufinale neophodno je da naši teniseri nadigraju Špance sa maksimalnih 3:0, ali uz dva meča od po 2:0 i jedan od 2:1 u setovima.

 

Prvi na teren izlaze Filip Krajinović i Pablo Karenjo Busta, a u drugom singl meču nadmetaće se Dušan Lajović i Roberto Bautista Agut, pa onda nastupaju dubl timovi Ćaćić/Sabanov protiv Davidović Fokina/Martineza.

Teniseri Srbije su uspešno počeli nadmetanje na ATP kupu i u prvom kolu nadigrali selekciju Norveške sa 2:1, ali su u drugom kolu poraženi od Čilea sa 2:1.

Samo prvoplasirani timovi idu u polufinale, a u grupi A trenutno je prva Španija sa dve pobede i skorom od 6:0 u odigranim mečevima.

Srbija je druga sa jednom pobedom i porazom uz skor 3:3, pa je pred našim teniserima vrlo težak zadatak jer moraju dobiti obaj duel sa maksimalnih 3:0, ali uz dva meča od po 2:0 i jedan od 2:1 u setovima.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво