Читај ми!

Srbija protiv Španije na ATP kupu, borba za plasman u polufinale

Teniska reprezentacija Srbije igra protiv Španije duel trećeg kola Grupe A na ATP kupu u Sidneju, koji će odlučiti ko će u polufinale takmičenja. Prema programu, prvi će na teren Krajinović i Karenjo-Busta (oko 7.30), zatim Lajović i Bautista-Agut (ne pre 9.00), dok će na kraju na teren dublovi dve selekcije.

Španija je u prva dva kola zabeležila dve ubedljive pobede, dok je Srbija prvo savladala Norvešku, a potom i izgubila od Čilea.

Ipak, srpski teniseri imaju šansu da se plasiraju u polufinale takmičenja, ali u tom slučaju biće im potrebna pobeda protiv favorizovane Španije.

U slučaju pobede Srbije od 3:0, naši teniseri će sigurno biti prvi u grupi i plasirati se među četiri najbolje ekipe, dok će u slučaju pobede od 2:1 biti potrbno i da Norveška savlada Čile.

Ukoliko Španija odnese pobedu, plasiraće se u polufinale sa sve tri pobede u grupi.

Duel između Norveške i Čilea igra se ranije, tako da će izabranici selektora Viktora Troickog znati šta im je potrebno za prolaz dalje pred meč sa Španijom.

Prema programu, na teren u Sidneju prvo će izaće Filip Krajinović i Pablo Karenjo-Busta (oko 7.30), dok će potom igrati "prve table" Dušan Lajović i Roberto Bautista-Agut (ne pre 9.00).

Na kraju će rekete ukrstiti dublovi dve reprezentacije.

U polufinale takmičenja plasiraće se samo prvoplasirane ekipe iz četiri grupe.

Kretanje rezultata sa meča između Srbije i Španije možete pratiti na našem portalu.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи