Читај ми!

Srpski teniseri trenirali u Madridu pred duel sa Kazahstanom

Dejvis kup reprezentacija Srbije odradila je u ponedeljak uveče prvi trening u Madridu, gde će se u sredu sastati sa Kazahstanom u četvrtfinalu Završnog turnira.

Teniseri Srbije trenirali su u madridskoj Areni, gde će završnica Dejvis kupa proteći bez domaće selekcije i branioca trofeja - selekcije Španije.

Rusi su ih elininisali pobedom u dublu i tako uveli Srbiju među osam najboljih.

"Zahvalni smo na još jednoj prilici što smo ovde. Igramo četvrtfinale sa Kazahstanom. Nisam bio u ovoj dvorani skoro 15 godina, kada sam poslenji put igrao turnir u Madridu. Uslovi su odlični, dobra je energija u ekipi, svi smo motivisani i nadamo se najboljem", rekao je najbolji srpski, ali i svetski teniser Novak Đoković.

Srpski tim priprema se za četvrtfinalni duel sa Kazahstanom, koji je zakazan za sredu od 16 časova.

Novak Đoković sastaće se sa Aleksandrom Bublikom, 36. na ATP listi.

Drugi singl igrač Kazahstana sigurno će biti iskusni Mihail Kukuškin, koji je bio u ekipi i pre pet godina u Beogradu, kada je Srbija, sa Novakom u timu, savladala Kazahstance sa tesnih 3:2.

"Igramo četvrtfinale sa Kazahstanom, a to je ekipa koja je verovaztno najviše potcenjena u Dejvis kupu. Pobedili su u svojoj grupi, imaju Bublika koji je izuzetno nezgodan igrač - ima snažan servis i igra vrlo riskantan tenis i ići će na pobedu protiv mene. S druge strane, Kukuškin je veteran i igrao je i pobeđivao puno važnih mečeva za reprezentaciju Kazahstana, ima dosta iskustva", analizirao je Đoković narednog protivnika.

Pobednik tog susreta sastaće se u polufinalu sa Hrvatskom, koja je sinoć savladala Italiju u Torinu sa 2:1.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво