Читај ми!

Zverev ubedljiv protiv Hurkača za polufinale protiv Novaka, Siner namučio Medvedeva

Novak Đoković igraće u polufinalu Završnog ATP turnira u Torinu protiv Aleksandera Zvereva, koji je u trećem kolu Crvene grupe sa 2:0 (6:2, 6:4) savladao Huberta Hurkača. U meču koji ništa nije odlučivao "rezervista" italijan janik Siner namučio Medvedeva. Rus ipak slavio pobedu rezultatom 6:0, 6:7, 7:6.

Bez previše problema Zverev je savladao Huberta Hurkača u trećem kou Crvene grupe Završnog ATP turnira i obezbedio drugo mesto u grupi iza Danila Medvedeva.

Nemac će tako biti protivnik Novaku Đokoviću u polufinalu, bez obzira na činjenicu da je srpskom teniseru ostalo da odigra poslednji meč u svojoj Zelenoj grupi.

Zverev je Hurkača savladao za samo nešto više od sat vremena tenisa u Torinu, dva puta je oduzeo servis protivniku u prvom, jednom u drugom setu, dok Hurkač nije imao nijednu brejk priliku u meču.

Italijan Janik Siner, koji je na završni turnir ušao kao zamena za Beretinija pošteno je namučio Medvedeva. Iako je Rus ubedljivo dobio prvi set bez izgubljenog gema, nastavak je doneo veliku borbu.

Sredinom drugog seta teniseri su razmenili po jedan brejk da bi set bio rešen u ta-breku. Jedan mini brejk u 11. poenu bio je dovoljan Sineru da reši set u svoju korist i uvede meč u odlučuući set.

U petom gemu Siner je došao do brejka prednosti, Medvedev je uzvratio u osmom pa je set rešen u taj-brejku.

Velika borba i čak pet mini-brejka, Medvedev je stigao do jednog više i na kraju dobio ova period sa 10:8 i tako rešio meč u svoju korist.

U petak na programu mečevi u Zelenoj grupi a igraće Đoković i Nori, odnosno Rubljov i Rud.

Polufinalni mečevi na programu su u subotu, finale je zakazano za nedelju.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво