Читај ми!

Italija razočarana, Beretini se povukao sa ATP finala u Torinu

Italijani su se nadali do poslednjeg momenta, ali Mateo Beretini je danas kasno popodne odlučio da ipak prekine takmičenje u Torinu.

Naime, posle povrede u meču sa Zverevom, nakon koje je uradio niz lekarskih pregleda, Beretini je odlučio da se povuče sa Završnog ATP turnira u Torinu, a onda se i oglasio putem Instagrama.

"Razmislio sam, plakao i na kraju sam odlučio. Moji se ovde završavaju, uništen sam, nikada ne bih pomislio da bih bio prinuđen da odustanem od najvećeg teniskog turnira koji se ikada održavao u Italiji".

I mada je jutros odradio trening i time dao nadu Italijanima da bi večeras ipak mogao da odigra meč, Mateo je odlučio da sluša svoje telo.

"Istina je da koliko god da sam želeo da igram pred vama ponovo, osetio sam pa zatim i odlučio da moje telo nije spremno za sve izazove koji su preda mnom. Ako bih rekao da sam tužan to ne bi bilo dovoljno da opiše kako se osećam, osećam se kao da sam pokraden, da mi je oduzeto nešto što sam godinama sticao mukom i znojem. Ovo nije laka odluka, ali ubeđen sam da je najbolja za mene, za moju karijeru. Hvala vam na vašoj stalnoj podršci i na porukama koje mi šaljete. Hvala vam, Mat".

Umesto Beretinija, na megdan Hurkaču izaći će još jedan Italijan - Janik Siner.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво