Читај ми!

Zverev: Novak je sa razlogom broj jedan

Četvrti igrač na listi tenisera Aleksandar Zverev posle poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Ju Es opena nahvalio je svog suparnika i prijatelja istakavši ubeđenje da će pobedom i u finalu ispisati istoriju.

Novak Đoković je nadigrao Zvereva sa 3:2 (4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2) u žestokom duelu posle koga je Nemac rekao da nije oduševljen kada mora da ukrsti rekete sa najboljim na svetu.

„Na mentalnom planu, Đoković je najveći ikada. Kada se meč lomi, voleo bih da je sa druge strane mreže bilo ko drugi, samo ne on. ", rekao je Zverev.

Izrazio je uverenje da će Novak trijumfovati i u finalnom meču sa Danilom Medvedevim i ostvariti rekordni pobednički niz.

„Verujem da će Novak u nedelju osvojiti turnir. Ako pogledate sve, on je najveći svih vremena."

Nemački teniser je i ukratko analizirao meč konstatujući da je ovoga puta glavni razlog Novakove pobede bio odličan servis.

„On i ja smo verovatno među trojicom najboljih igrača na svetu. Teško je kada se izgubi, ali mislim da je meč mogao da ode i na drugu stranu. Međutim, otišao je na njegovu, kao što se to obično dešava. Obojica smo ostavili sve od sebe na terenu. Drugi brejk u petom setu je bio neverovatno nesrećan za mene, ali Novak je broj jedan sa razlogom. Servirao je stvarno dobro kod brejk lopti i to je bila velika razlika ovog puta", istakao je Aleksander Zverev.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи