Читај ми!

Đoković za RTS: Za ovo se spremaš godinama

Novak Đoković došao je na korak od dva istorijska podviga: osvajanja sva četiri ovogodišnja grend slema i rekordne 21. grend slem titule u karijeri. Savladao je u uzbudljivom polufinalu Ju-Es opena Aleksandra Zvereva sa 3:2 i revanširao se Nemcu za poraz u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju, a za Jutarnji program RTS-a prokomentarisao je protekli meč i predstojeće finale.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije nas razočarao ni noćas. Posle velike borbe Novak je pokazao da je jači i psihički i fizički od svog protivnika i sada ga samo još jedan meč deli od istorijske pobede, a prokomentarisao je i igru Zvereva ali i budućeg suparnika u finalu Medvedeva.

"Nije me iznenadio sad na ovom nivou. Toliko puta smo igrali jedni protiv drugih Zverev i ja, Medvedev i ja, i tu nema nekih velikih tajni. Naravno da se svako od nas trudi da se taktički postavi kako treba i određene taktičke zamisli prikrije na terenu.

Svima nam je jasno s kim igramo. Sad je, naravno, najveći zadatak i poduhvat da ti izvedeš ono sve što si zamislio. To je baš teško jer se retko kad dešava da izvedeš baš sve što si zamislio.

Zato je grend slem ono što jeste. Zato se čovek sprema dugo, pa i godinama, da bi došao u situaciju da se bori za grend slem trofej", rekao je Đoković.

Naš najbolji teniser će u svom devetom finalu Ju-Es opena, u nedelju od 22 časa po srednjoevropskom vremenu, igrati protiv drugog tenisera sveta – Danila Medvedeva.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи