Читај ми!

Zverev siguran protiv Harisa, čeka Đokovića ili Beretinija

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale Ju-Es opena pošto je pobedio Južnoafrikanca Lojda Harisa 3:0 setovima (7:6, 6:3, 6:4). Zverev će se za finale boriti protiv boljeg iz duela Đokovića i Beretinija.

Lojd Haris je u prvom setu imao svoju priliku - došao je do brejka u osmom gemu i servirao za osvajanje prvog seta, ali je Zverev uspeo da izbori tai-brejk i na kraju "otme" Južnoafrikancu set.

Na jednoj od pauza među gemovima, Zverev i Hrais su morali da se prihvate peškira i pridruže se skupljačima loptica u uklanjanju vode sa terena, pošto je Južnoafrikanac oborio flašicu.

Zverev je u drugom setu iskoristio svoju jedinu brejk šansu, dok protivniku nije pružio priliku da mu oduzme servis, što je bilo sasvim dovoljno za vođstvo od 2:0.

Nije Haris imao više snage i volje, bilo je već na samom početku trećeg seta jasno da teško može do preokreta. Ipak, nakon 0:4 uspeo je da uzme brejk, potom i gem na svoj servis bez izgubljenog poena.

Zverev se malo uspaničio, dopustio je Harisu da osvoji još dva gema i malo odloži kraj meča, ali nije bilo sporno ko će u polufinale.

Zverev će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Novaka Đokovića i Italijana Beretinija, koji je na programu oko 03.00, po našem vremenu.

Haris, trenutno 46. teniser sveta završio je svoje do sada najuspešnije učešće na nekom od grend slem turnira, sa kojeg je neočekivano eliminisao Karena Hačanova, Denisa Šapovalova i Rajlija Opelku.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво