Читај ми!

Ćaćić za RTS: Uprkos porazu bio je super meč

Srpski teniser Nikola Ćaćić nastupio je na Ju Es openu i ostvario po jednu pobedu u dublu i miks dublu u kome je igrao prvi put u karijeri. U muškom dublu je igrao sa Tomislavom Brkićem iz Bosne i Hercegovine, u drigom kolu izgubili su od Nemca Majsa i Kazahstanca Golubeva u dva seta. Specijalno za RTS govorio je o svom prvom nastupu u miks dublu i atmosferi na turniru.

U miks dublu igrao je sa Galinom Voskoboevom iz Kazahstana i u 16-tini finala izgubili su u super taj brejku od trećih nosilaca, para Guarači - Skupski.

"Danas smo igrali dosta bolje nego prvi meč. Galina je igrala dosta bolje. Imali smo teži par ali i mnogo, mnogo šansi u prvom setu da ga završimo ranije, ali smo ušli u taj brejk i uspešno ga dobili. Drugi set smo loše otvorili i super taj brejk je bio, da tako kažem, klackalica... Neizvesno do kraja, jer jedan poen je odlučio. U suštini sam uživao u meču. Bilo je super za prvi put za taj miks", konstatovao je Ćaćić.

Kako si izabrao Galinu za svoju partnerku?

"Pa, Galina i ja se nismo poznavali od ranije. Ja sam tražio partnerku za miks i ona me je pitala da li bi želeo da igram sa njom jer imamo sličan rang."

Da li si bio u prilici da gledaš mečeve Novaka Đokovića, pričaš sa njim i osetiš atmosferu koja je ove godine zbog njega specifična na turniru?

"Naravno gledao sam i uspeo da uhvatim malo od igre jer smo imali mečeve u isto vreme. I naravno videli smo se na kratko. Ovo je istorijski trenutak za njega i za tenis. S jedne strane ima veliki pritisak i bori se sa tim i nadam se da će se izboriti i osvojiti Ju Es open", zaključio je Ćaćić.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво