Читај ми!

Krajinović igra protiv Karenja Buste za prvu titulu u karijeri

Srpski teniser Filip Krajinović sastaje se sa Pablom Karenjom Bustom u finalu ATP turnira u Hamburgu. Krajinović i Karenjo Busta igraće od 13.30, a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Filip iza sebe ima sjajnu sedmicu u nemačkom gradu i priliku da dođe do prve titule u karijeri, i to na turniru iz serije 500.

Do sada je igrao tri finala, sva tri na takmičenjima niže kategorije (250) pa ga očekuje možda i najveći meč u dosadašnjoj karijeri.

Plasman u finale obezbedio je trijumfom nad Laslom Đereom u srpskom derbiju, pošto je prethodno eliminisao prvog nosioca i četvrtog igrača planete Stefanosa Cicipasa.

"Na turu sam veoma dugo i do sada sam igrao tri finala, ali nisam uspeo da osvojim titulu. Bio sam blizu nekoliko puta, pokušaću da osvojim ovu. Igram dobar tenis trenutno, volim teren i publiku ovde. Videćemo kako će biti, nikada nije kasno", rekao je Krajinović.

Trenutno 44. igrač na ATP rang-listi sastaje se sa favorizovanim Špancem, koji zauzima 13. poziciju. Karenjo Busta je u polufinalu pobedio Federika Delbonisa, dok je prethodno napravio preokret protiv Dušana Lajovića.

Filip i Pablo do sada su se sastali četiri puta, a interesantno je da Krajinović vodi 3-1 u pobedama.

ATP turnir u Hamburgu je iz serije 500 igra se za ukupan nagradni fond od 1.030.900 evra.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво