Kreg Kardon trener Ane Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je da će u narednom periodu raditi sa američkim trenerom Kregom Kardonom, a saradnja će početi na turniru koji se naredne sedmice održava u Dubaiju.

U saopštenju osme igračice sveta navodi se da je za sada potpisan privremeni ugovor, da bi i ona i Kardon videli da li odgovaraju jedno drugom. Ivanovićeva nije navela koliko će trajati taj probni period.

Kardon, 47,  godinama je radio sa najtrofejnijom teniserskom sveta Matrinom Navratilovom. Pod njegim vođstvom američka teniserka je devedesetih godina prošlog veka osvojila devet titula u Vimbldonu.

Reputaciju jednog od najboljih trenera sveta Kardon je stekao radeći i sa Lindzi Davenport, Meri Pirs i Dženifer Kaprijati.

"Srećna sam što ću početi da radim sa Kardonom. Videćemo kako će to funkcionisati na početku, a onda ću odlučiti da li ćemo potpisati dugoročni ugovor", izjavila je Ivanovićeva.

Naša teniserka je dodala da su joj mečevi koje je odigrala u Fed kupu pomogli da se vrati u formu.

"Dva meča u Fed kupu mnogo su mi pomogla i osećam da nisam daleko od stare forme. Kreg ima mnogo iskustva, veliki je pristalica napadačkog tenisa i nadam se da ćemo zajedničkim radom doći do dobrih rezultata", rekla je Ivanović.

Osma igračica sveta neće prekinuti saradnju sa Skotom Barnsom, koji će i dalje biti njen kondicioni trener.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво