Читај ми!

Đokoviću Beretini stoji na putu do polufinala Rolan Garosa (RTS1, 20.00)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra u sredu protiv Matea Beretinija četvrtfinale Rolan Garosa. Đoković i Beretini se sastaju u večernjem terminu, ne pre 20 časova, a taj meč u direktnom prenosu možete gledati na našem Prvom programu. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok duela i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Đoković je uspešno prošao četvrto kolo, iako je imao velikih problema sa još jednim Italijanom – Lorencom Musetijem.

Gubio je 0-2 u setovima, ali je uspeo ekspresno da preokrene, pre nego što je Museti predao zbog iscrpljenosti.

Tako je došao do okršaja sa Beretinijem, koji je imao dva dana odmora jer mu je Rodžer Federer predao meč četvrte runde bez borbe.

Njih dvojica će na teren posle dva ženska i jednog muškog četvrtfinala – prvo će od 11 časova na teren izaći Koko Gof (SAD) i Barbora Krejčikova (Češka), a posle njih će snage odmeriti Grkinja Marija Sakari i branilac titule Iga Švjontek iz Poljske.

Dnevni program na glavnom terenu zaključiće Španac Rafael Nadal i Argentinac Dijego Švarcman, a pobednik tog meča u borbi za finale očekuje boljeg iz okršaja Srbina i Italijana. To znači da bismo u slučaju da favoriti prođu, ponovo gledali klasik dvojice najvećih rivala u "belom sportu".

Novak i Mateo do sada su se sastali samo jednom, bilo je to na Završnom turniru u Londonu pre dve godine, kada je Đoković bio ubedljiv i slavio sa 6:2, 6:1.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 35.350.000 evra, a titulu brani upravo spomenuti Nadal.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво