Читај ми!

Furiozni Đoković uz rekord do četvrtog kola Rolan Garosa

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković lako se plasirao u četvrto kolo ovogodišnjeg Rolan Garosa, još jednom ubedljivom pobedom. Đoković je u trećoj rundi savladao Ričardasa Berankisa iz Litvanije, rezultatom 6:1, 6:4, 6:1.

Novak je odigrao još jedan ekspresan meč i posao završio za nešto više od sat i po vremena, ostvarivši i četvrti maksimalni tirjumf nad Berankisom u isto toliko međusobnih mečeva.

Duel na stadionu "Filip Šatrije" bio je "jednosmerna ulica" od prvog do poslednjeg poena – Đoković je na startu napravio brejk, velikom serijom došao do prvog seta, a onda u istom ritmu nastavio do kraja.

Svetskom "broju 1" je ovo bio 92. meč na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu, dva više nego što ih je odigrao na Australijan openu koji je osvojio devet puta.

Ostvario je 77. pobedu i 12. uzastopni put se plasirao u četvrto kolo, što još nije za rukom pošlo ni vladaru pariske šljake Rafaelu Nadalu.

On će se u sledećem meču sastati sa italijanskim vunderkindom Lorencom Musetijem, koji je posle velike borbe u pet setova eliminisao sunarodnika Marka Čekinata.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 35.350.000 evra, a titulu brani Rafael Nadal.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво